Gratis verzekeringscheck

Gratis verzekeringscheck

De aankoop van een nieuwe woning is een mooi moment om te checken of jouw verzekeringen nog wel kloppen. Wist je al dat Stormfinance deze verzekeringscheck gratis voor jou uitvoert? Vraag het direct aan, zodat wij voor je aan de slag kunnen aan!

Sandra van Klijnenbreugel Sandra regelt dit voor je

 Welke verzekeringen zijn verplicht? Welke verzekeringen zijn verplicht?

Heb je jouw koophuis aangekocht? Gefeliciteerd! Er breekt nu een spannende, drukke en leuke tijd aan. Waar je veel tijd zal besteden aan je nieuwe paleis. Ga jezelf klussen of besteed je dit uit aan iemand anders? Trek je alvast in je huis of wacht je totdat het helemaal klaar is? Welke keuze je ook maakt, je moet ook je hoofd gaan breken over de verzekeringen voor je nieuwe woning. Zo zijn er een aantal verzekeringen verplicht voor jou als huiseigenaar.

Lees meer
 Kan ik besparen op mijn verzekeringen? Kan ik besparen op mijn verzekeringen?

Vaak sluit je een verzekering af, omdat die op dat moment noodzakelijk is. Daarna wordt er vaak vergeten om te controleren of de verzekering nog nodig is. Daarom kunnen wij altijd een gratis verzekeringscheck afnemen, wanneer je via ons een hypotheek afsluit. Tijdens deze check controleren we of de verzekeringen nog actueel zijn en of ze ook noodzakelijk zijn.

Lees meer
 Moet ik al mijn verzekeringen bij 1 verzekeraar onderbrengen? Moet ik al mijn verzekeringen bij 1 verzekeraar onderbrengen?

In Nederland kan je tientallen verzekeringen afsluiten. Zo zijn er verzekeringen te vinden in de categorieën woning, vervoersmiddel, gezondheid, etc. Of je deze verzekeringen bij één verzekeraar wilt onderbrengen hangt van een aantal factoren af.

Lees meer

De aankoop van een nieuwe woning is niet iets wat je dagelijks doet. Niet alleen doordat je dit soort bedragen niet dagelijks uitgeeft, je koopt ook niet wekelijks een nieuw huis! Je hebt een lange weg gevolgd naar je droomhuis, het is dan ook een fantastisch moment als je de sleutel overhandigd krijgt. Je moet er niet aan denken dat er dan iets met je huis gebeurt, dus je hebt daarom een opstalverzekering en inboedelverzekering afgesloten. Maar heb je er bij stilgestaan dat dit tevens een goed moment is om je andere verzekeringen te laten controleren of het nog actueel is?

Waarde van je verzekeringen

Je sluit een verzekering af voor een situatie die op dat moment geldt. Maar met de loop der jaren verandert dat natuurlijk en je vergeet dan misschien wel je verzekeringspakket mee aan te passen. Bij grote momenten, zoals de aankoop van een woning, geboorte van je kind, enzovoort, is het altijd verstandig om meteen naar deze financiële zaken te kijken. Zo is je inboedelverzekering misschien niet meer actueel, omdat je meer (en wellicht duurdere) goederen hebt verzameld. Dat zou dan betekenen dat je bij schade te weinig uitgekeerd zou krijgen. Zonde toch? Wij controleren graag de waardes van je verschillende verzekeringen om deze weer actueel te krijgen.

Juiste verzekeringen

Heb je nog wel de goede verzekeringen voor jouw situatie? Als je voor het eerst gaat samenwonen en als starter dus de woningmarkt betreedt, kan het beste zijn dat jullie oververzekerd zijn. Dat betekent dat jullie beiden verzekerd zijn voor iets waar maar één verzekering voor nodig is. Let hier goed op, want je bespaart maandelijks euro’s door dit uit te zoeken. Dit doen wij graag gratis voor je.

Lagere maandlasten

Hoe ben je bij je huidige verzekering gekomen? Is dat wel de beste verzekeraar voor je? Of kan je voor dezelfde dekking ergens anders goedkoper uit zijn? Wij kunnen dit voor jouw controleren, zodat je maandelijks lagere verzekeringslasten kan krijgen. Het kan ook zijn, dat de conclusie is, dat jouw huidige verzekering het beste bij jou past, maar dan is het in elk geval gecontroleerd.

Het team netjes
Stormfinance Leusden
Stormfinance Leusden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Zeewolde
Stormfinance Zeewolde

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Leeuwarden
Stormfinance Leeuwarden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Gratis verzekeringscheck
Gratis verzekeringscheck
Gratis verzekeringscheck
Gratis verzekeringscheck
Gratis verzekeringscheck