Stormfinance is je graag van dienst bij al jouw financiële vragen. Als onafhankelijk intermediair kijken wij naar jouw situatie en wensen. Vervolgens vergelijken wij de verschillende aanbieders en kiezen degene die het beste past bij jouw situatie. Met een op maat gemaakt advies ben je verzekerd van een scherp aanbod. Tot slot ronden wij het traject af door al het papierwerk voor je in orde te maken.

Makelaardij

Stormfinance is in te schakelen voor zowel de verkoop van je woning, maar ook bij de aankoop van je nieuwe huis. Doordat wij al jarenlang gevestigd zijn in Leusden, Zeewolde, Harderwijk en Ede kennen wij de huizenmarkt goed in deze regio’s. Hierdoor weten wij voor welke aantrekkelijke prijs jij jouw woning te koop kan zetten. En de woning binnen en redelijke termijn verkocht wordt. Maar ook zijn wij op de hoogte van woningen die binnenkort te koop worden gezet.

Woning verkopen

Wil je zelf de touwtjes in handen houden bij de verkoop van jouw woning? Geen probleem! Jij weet als geen ander wat de pluspunten van de woning zijn. Door het leukste deel in het verkoopproces op je te nemen – namelijk de bezichtigingen – bespaar je ook nog eens duizenden euro’s verkoopkosten. Heb je liever dat Stormfinance de bezichtigingen op zich neemt? Ook geen probleem. Wij voeren dit met veel plezier voor jou uit. Lees hier snel verder wat je van ons mag verwachten.

Hypotheekadvies

Het kiezen van een (nieuwe) hypotheek voor je nieuwe woning is niet zo makkelijk. Er zijn vele soorten hypotheken, en er zijn tal van regels waar je aan gebonden bent. Voor een particulier is het een onoverzichtelijke markt. Afhankelijk van jouw wensen en situatie maakt Stormfinance een op maat gemaakt hypotheekadvies. Er zijn namelijk andere mogelijkheden als je een Starter, Doorstromer of Oversluiter bent. Zeggen de termen starterslening of overbruggingshypotheek jou niets? Geen paniek, Stormfinance legt dit graag in een persoonlijk aan jou uit.

Verzekeringen

Het afsluiten van een (nieuwe) hypotheek of de aankoop van een woning is bij uitstek een goed moment om je verzekeringspakket te checken. Is deze nog wel actueel? Missen er verzekeringen, of ben je juist oververzekerd in bepaalde situaties? Stormfinance controleert dit kosteloos voor jou. Wist je bijvoorbeeld dat een overlijdensricisoverzekering bij veel hypotheekverstrekkers verplicht is? En dat een opstalverzekering ook verplicht is, maar een inboedelverzekering weer niet? Gelukkig weten wij dit wel allemaal en bieden wij jou daarom een volledig verzekeringsadvies.

 Wat houdt een NVM makelaar in? Wat houdt een NVM makelaar in?

De afkorting NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Wanneer je zaken gaat doen met een NVM-makelaar heb je een garantie voor de kwaliteit van ieder NVM-lid.

Lees meer
 Moet ik al mijn verzekeringen bij 1 verzekeraar onderbrengen? Moet ik al mijn verzekeringen bij 1 verzekeraar onderbrengen?

In Nederland kan je tientallen verzekeringen afsluiten. Zo zijn er verzekeringen te vinden in de categorieën woning, vervoersmiddel, gezondheid, etc. Of je deze verzekeringen bij één verzekeraar wilt onderbrengen hangt van een aantal factoren af.

Lees meer
 Wie regelt al het papierwerk makelaardij? Wie regelt al het papierwerk makelaardij?

Wanneer je een nieuwe woning aankoopt, je huis verkoopt of een hypotheek nodig hebt, krijg je te maken met een hoop papierwerk. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van koopovereenkomsten, bankgaranties, verzekeringen etc. Wij van Stormfinance kunnen dit allemaal voor je regelen.

Lees meer
Het team netjes
Stormfinance Leusden
Stormfinance Leusden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Zeewolde
Stormfinance Zeewolde

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Leeuwarden
Stormfinance Leeuwarden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Particulier
Particulier
Particulier
Particulier
Particulier