Stormfinance heeft jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemers. Een ondernemer loopt andere risico’s en vaak ook meer risico’s dan een particulier. Toch begrijpen wij dat ondernemers ook op zoek zijn naar adviseurs bij de aankoop van een bedrijfspand of het afsluiten van een hypotheek. In een persoonlijk gesprek analyseren wij jouw situatie en vraag. Vervolgens gaan wij in gesprek met jou over de mogelijkheden die wij zien. Maar ook de risico’s die naar voren komen bespreken wij. Zodat jij een volledig advies krijgt.

Makelaardij

Wij zijn bij uitstek geschikt voor de verkoop en de aankoop van bedrijfspanden.  Maar ook voor de aankoop winkel, aankoop kantoor of verkoop winkel of verkoop kantoor zijn wij de professional om bij te helpen. Stormfinance is al jaren een gevestigde naam en een bekende NVM makelaar in Zeewolde, Leusden, Harderwijk en Ede. Hierdoor hebben wij veel kennis over de wijken waar de bedrijfspanden staan. Dit betekent voor jou als ondernemer dat wij weten wat actuele aankoop- en verkoopprijzen zijn. Maar ook welke panden op korte termijn beschikbaar komen op de markt. En kennen wij juist potentiële kopers die interesse hebben in het bedrijfspand dat jij wilt verkopen.

Hypotheken

Een hypotheek afsluiten als ondernemer gaat iets anders dan bij een particulier.

Een hypotheekverstrekker vraagt aan een particulier de loonstroken op. Op basis van de loonstroken wordt vervolgens berekend voor welke bedrag een hypotheek wordt verstrekt. Als ondernemer heb je natuurlijk geen loonstroken. Voor een hypotheek zelfstandig ondernemer zal een hypotheekverstrekker daarom kijken naar de inkomsten van je onderneming van de afgelopen 3 jaar. Naast inkomen wordt ook gekeken of iemand garant wilt staan voor je. Verder helpt het natuurlijk altijd als je een geldsom hebt die je in de hypotheek wilt stoppen. En wanneer je partner wel in loondienst is. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden om als ondernemer een hypotheek aan te vragen. Stormfinance helpt graag jouw de hypotheek ondernemer berekenen.

Verzekeringen

Met een verzekering dek je jezelf in tegen allerlei risico’s. Voor een ondernemer is ziekte een van de grootste risico’s. Want als jij niet kan werken, verdien je ook geen geld. Wanneer je griep hebt ben je een paar dagen afwezig en dit kan je wellicht wel veroorloven. Maar als je een gebroken been hebt als schilder, kan je een paar weken niet werken. En dat loopt flink in de papieren. Als ondernemer kan je daarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. De kosten hiervoor zijn fors, maar de kosten zijn vele malen hoger wanneer je niet verzekerd bent en ziek raakt.

Ook heb je ook te maken met verplichte verzekeringen ondernemer. Want de verzekeringen zelfstandige zijn niet altijd voor iedereen duidelijk. Hierover informeren wij jou dan ook. Op basis van jouw wensen en eisen bespreken wij je mogelijkheden om je te verzekeren tegen bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid. En stellen we een offerte op.

En er zijn nog meer verzekeringen die voor jou als ondernemer interessant zijn.

Aansprakelijkheid

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen schade die tijdens het werk is ontstaan. Stoot je bij een klant een kostbare vaas om, dan dekt de verzekering deze schade.

Beroepsaansprakelijkheid

Je bent ook maar een mens en het kan gebeuren dat je een onjuiste berekening maakt bij een klant. De schade die hieruit ontstaat wordt gedekt door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Gebouw

Als je een bedrijfspand hebt, moet je er niet aan denken dat hier schade aan ontstaat. Wanneer dit wel het geval is en je een gebouwenverzekering hebt afgesloten ben je gelukkig verzekerd. Schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand of blikseminslag wordt dan vergoed.

Inventaris / goederen

Bij een inventaris- en goederenverzekering wordt bijvoorbeeld schade aan je voorraad of inventaris vergoed. De schade is dan ontstaan door bijvoorbeeld inbraak of brand.

Ziekteverzuim personeel

Personeel is een grote kostenpost voor een ondernemer. Wanneer je personeel ziek wordt ben je wettelijk verplicht om maximaal 2 jaar lang het loon door te betalen. Dit zijn forse kosten! Met een ziekteverzuimverzekering wordt een deel van het loon vergoed.

Er zijn natuurlijk nog tal van andere verzekeringen die voor jou als ondernemer interessant zijn. Bijvoorbeeld een autoverzekering, zakelijke reisverzekering of een rechtsbijstandverzekering. Afhankelijk van jouw wensen maken wij een offerte voor je op, speciaal op maat gemaakt op jouw situatie!

 Welke verzekeringen heb ik nodig als ondernemer? Welke verzekeringen heb ik nodig als ondernemer?

Als ondernemer loop je meer financieel risico, dan als je in loondienst bent. Gelukkig kan je jezelf tegen deze risico’s beschermen, door een verzekering af te sluiten. Het is dan wel handig als je weet om welke risico’s en verzekeringen het gaat. Wij hebben de belangrijkste verzekeringen voor ondernemers op een rijtje gezet.

Lees meer
 Krijg ik als ondernemer een hypotheek? Krijg ik als ondernemer een hypotheek?

Het is voor een ondernemer vaak lastig om een hypotheek te krijgen. Dit komt omdat het inkomen van een ondernemer kan wisselen, wat voor de bank een risico is. Want die weet niet of de maandelijkse hypotheeklasten netjes worden betaald. Maar gelukkig heb je als ondernemer recht op een hypotheek. Je moet er wel voor zorgen dat je de bank kan aantonen waarom je een hypotheek mag krijgen.

Lees meer
Het team netjes
Stormfinance Leusden
Stormfinance Leusden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Zeewolde
Stormfinance Zeewolde

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Leeuwarden
Stormfinance Leeuwarden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Ondernemer
Ondernemer
Ondernemer
Ondernemer
Ondernemer