Ik wil een aankoopmakelaar

Ik wil een aankoopmakelaar

Het is niet meer dan normaal om bij de verkoop van je huis een makelaar in te schakelen. Maar waarom neem je ook geen aankoopmakelaar in de arm als je op zoek bent naar een nieuwe woning? Zo ben je ervan verzekerd om door een professionele makelaar te worden begeleid tijdens het aankoopproces.

Jasper Annink Jasper helpt je bij alle woning perikelen

 Wat doet een aankoopmakelaar? Wat doet een aankoopmakelaar?

Je gaat niet over één nacht ijs, wanneer je een woning aankoopt. Nadat je talloze bezichtigingen hebt gedaan, ben je eindelijk tegen je droomhuis aan gelopen! De woning ziet er op het blote oog goed onderhouden uit, de vraagprijs valt binnen je budget en de verkopers willen binnen enkele maanden de woning verlaten. Dit is de ideale situatie voor jou! Maar wist je dat je als koper zijnde een onderzoeksplicht hebt? Deze plicht houdt in dat je vóór aankoop van de woning allerlei zaken gecheckt met hebben. En niet alleen bij de woning zelf, maar ook alle juridische aspecten.

Lees meer
 Wat staat in een aankooprapport? Wat staat in een aankooprapport?

Een aankoopmakelaar doet meer dan alleen laten zien welke huizen te koop zijn en de prijsonderhandeling voor jou te voeren. Zonder dat je het doorhebt is een aankoopmakelaar van Stormfinance al lang voor jou aan de slag. De resultaten hiervan ontvang je in ons unieke aankooprapport.

Lees meer
 Mag ik zelf mijn huis verkopen? Mag ik zelf mijn huis verkopen?

Het is zo’n standaard: je wilt je huis verkopen dus schakel je een makelaar in. Hij kent immers de klappen van de zweep. En weet voor welke prijs soortgelijke woningen zijn verkocht, kent misschien al wel potentiele kopers, leidt bezichtigingen en stelt het koopcontract op. Hiermee geef je veel werk en verantwoordelijkheid uit handen, aan de professional. Maar het is heel goed mogelijk om ook (deels) zelf je woning te verkopen. Stormfinance biedt deze mogelijkheid dan ook aan.

Lees meer

Stormfinance als aankoopmakelaar

Op zoek naar een makelaar die jou zorgeloos begeleidt bij het aankooptraject van jouw nieuwe woning? Bij Stormfinance ben je aan het juiste adres! Met onze speciale quickscan onderzoeken wij de slagingskans van een succesvolle aankoop. Hiermee voorkom je onnodige aankoopkosten. De verkoper van jouw droomwoning heeft immers ook een makelaar in de arm genomen. Doordat jij een NVM makelaar inschakelt, is je positie als potentieel koper gelijk een stuk sterker.

Bij Stormfinance bestaat het aankooptraject uit twee stappen.

Stap 1: jouw woning aankopen

Als NVM makelaar zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos je nieuwe woning aankoopt. Zo maken wij altijd een uniek aankooprapport met een persoonlijk advies voor jou. In het rapport staat bijvoorbeeld de actuele woningwaarde, informatie over de woninggegevens, bouwkundige aspecten en juridische bijzonderheden. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent en begin je zorgeloos aan de aankoop.

Wij rekenen een courtagetarief van €750,- incl. BTW voor de aankooprapportage.

Stap 2: vervolgtraject

Wanneer je jouw droomwoning hebt gevonden en ons aankooprapport hebt gezien, gaan de onderhandelingen van start. Deze onderhandelingen voeren wij voor jou uit, wij weten immers als geen ander hoe dit in zijn werking gaat. Wij kopen de woning aan en verzorgen ook de NVM koopovereenkomst. Verder begeleiden wij de inspectie bij de oplevering en begeleiden wij tot slot ook de overdracht bij de notaris.

Wij brengen € 1.000,- in rekening bij het succesvol aankopen van de woning. Dit gebeurt achteraf via de notaris na de sleuteloverdracht van jouw nieuwe woning.

Wanneer wij het volledige aankooptraject voor jou begeleiden (stap 1 en stap 2) bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan. Lees hier waar het dienstenpakket uit bestaat.

Juridische zaken

 • Controle eigendomsbewijs en kadastraal uittreksel
 • Coördinatie wettelijke onderzoeksplicht
 • Controle juridische bijzonderheden
 • Verkoop vragenlijst controleren

Aankoopstrategie

 • Aankoopmethodiek bepalen
 • Begeleiding door eigen NVM aankoopmakelaar
 • Onderhandelingsstrategie

Bezichtigingen

 • Begeleiden van één woningbezichtiging

Afhandeling NVM koopovereenkomst

 • Opstellen NVM koopovereenkomst
 • Ondertekening NVM koopovereenkomst
 • Termijnbewaking bankgarantie en voorwaarden
 • Informeren notaris
 • Eindinspectie woningoplevering
 • Transport begeleiding woning bij de notaris

Wij werken met vaste prijsafspraken incl. BTW.

Het team netjes
Stormfinance Leusden
Stormfinance Leusden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Zeewolde
Stormfinance Zeewolde

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Leeuwarden
Stormfinance Leeuwarden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar