Huis kopen of verkopen?

Huis kopen of verkopen?

Onderhandelen over de prijs hoort erbij.

De woningmarkt is continu in beweging en daarmee ook jouw positie als koper of verkoper. Als aankoopmakelaar begeleiden wij het aankooptraject zodat jij zorgeloos een woning aankoopt. Als NVM makelaar besparen wij duizenden euro’s op de aankoopprijs, waardoor je een lagere hypotheek krijgt!

Juist je woning te koop zetten? Door onze jarenlange ervaring als makelaar in heel Nederland weten wij als geen ander hoe wij het beste jouw woning kunnen verkopen. Uiteraard tegen de meest gunstige voorwaarden en de mooie prijs. Ook nemen wij juridische en administratieve zaken uit jouw handen.

Jasper Annink Jasper helpt je bij alle woning perikelen

Waar ben jij naar op zoek?

Heb je hier al aan gedacht?

De aankoop van een (nieuwe) woning is bij uitstek een geschikt moment om al je verzekeringen na te lopen. Niet alleen je inboedelverzekering of opstalverzekering, maar eigenlijk alle verzekeringen. Zo weet je zeker dat jouw verzekeringspolis up to date is en dat je geen andere verzekeringen over het hoofd hebt gezien. Daarom controleren wij gratis jouw verzekeringen en geven we je advies als we denken dat het beter kan voor jou.

Wij verzorgen al het papierwerk

Jij een nieuw huis (of je oude huis verkocht), wij regelen al het papierwerk. Daar hoef jij je dus niet meer druk om te maken! Wij weten als geen ander wat nu de hypotheekrente is, de renteverwachting, welke woningen veelgevraagd worden door potentiële kopers, en hoe wij het beste jouw woning te koop kunnen zetten.

Ook geven wij inzichten over de verschillende hypotheeksoorten; (annuïteitenhypotheekspaarhypotheekbeleggingshypotheekaflossingsvrije hypotheeklineaire hypotheek en de overbruggingshypotheek). Laat het ons daarom vooral weten als je vragen hebt!

Op zoek naar een makelaar:

 Wat doet een verkoopmakelaar? Wat doet een verkoopmakelaar?

Je huis verkopen, het is nogal een stap. Maar wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt om je huis te koop te zetten, wil je dat dit natuurlijk vlot verloopt. Een verkoopmakelaar helpt jou hierbij.

Lees meer
 Wat doet een aankoopmakelaar? Wat doet een aankoopmakelaar?

Je gaat niet over één nacht ijs, wanneer je een woning aankoopt. Nadat je talloze bezichtigingen hebt gedaan, ben je eindelijk tegen je droomhuis aan gelopen! De woning ziet er op het blote oog goed onderhouden uit, de vraagprijs valt binnen je budget en de verkopers willen binnen enkele maanden de woning verlaten. Dit is de ideale situatie voor jou! Maar wist je dat je als koper zijnde een onderzoeksplicht hebt? Deze plicht houdt in dat je vóór aankoop van de woning allerlei zaken gecheckt met hebben. En niet alleen bij de woning zelf, maar ook alle juridische aspecten.

Lees meer
 Wat houdt een NVM makelaar in? Wat houdt een NVM makelaar in?

De afkorting NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Wanneer je zaken gaat doen met een NVM-makelaar heb je een garantie voor de kwaliteit van ieder NVM-lid.

Lees meer
Het team netjes
Stormfinance Leusden
Stormfinance Leusden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Zeewolde
Stormfinance Zeewolde

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Leeuwarden
Stormfinance Leeuwarden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Makelaardij
Makelaardij
Makelaardij
Makelaardij
Makelaardij