Jij wilt een [strike]hypotheek[/strike] huis kopen, daar heb je een [u]hypotheek[/u] voor nodig

Jij wilt een hypotheek huis kopen, daar heb je een hypotheek voor nodig

Jij bent een uniek persoon met je eigen persoonlijke situatie, wensen en plannen. Het afsluiten van een hypotheek heeft hier invloed op en het kiezen van de juiste hypotheek is dan ook geen makkelijke opgave.

Door Stormfinance als hypotheekadviseur in de arm te nemen, krijg je niet alleen een op maatgemaakt hypotheekadvies, ook regelen wij het papierwerk met de hypotheekverstrekker en beantwoorden wij al jouw vragen. Kortom, Stormfinance regelt alles van a tot z.

Wilko Borgonjen Wilko helpt je bij alle hypotheek zaken
Wilko Borgonjen Erkend hypotheekadviseur
Jasper Annink Beëdigd NVM Makelaar
Jasper Annink Jasper Annink

Wie ben jij?

Wij willen graag weten wie jij bent en waar jij behoefte aan hebt, zodat wij jou het beste hypotheekadvies kunnen geven. Dus, wie ben jij?

Huis kopen of verkopen? Onderhandelen over de prijs hoort erbij

De woningmarkt is continu in beweging en daarmee ook jouw positie als koper of verkoper.

Als aankoopmakelaar begeleiden wij het aankooptraject zodat jij zorgeloos een woning aankoopt. Als NVM makelaar besparen wij duizenden euro’s op de aankoopprijs, waardoor je een lagere hypotheek krijgt!

Juist je woning te koop zetten? Door onze jarenlange ervaring als makelaar weten wij als geen ander hoe wij het beste jouw woning gaan verkopen. Uiteraard tegen de meest gunstige voorwaarden en maximaal realiseerbare prijs. Ook nemen wij juridische en administratieve zaken uit jouw handen.

Jij de sleutel en een goed gevoel, wij het papierwerk

Wij houden ons dagelijks bezig met alles rondom hypotheken. Daarom weten wij alle ins en outs over de actuele hypotheekrente, de hypotheekrente verwachting en de Nationale Hypotheek Garantie. Ook geven wij inzichten over de verschillende hypotheeksoorten (annuïteitenhypotheek, spaarhypotheek, beleggingshypotheek, aflossingsvrije hypotheek, lineaire hypotheek en de overbruggingshypotheek). Op basis van jouw wensen en eisen, de voorwaarden van de hypotheekaanbieders en de financiële risico’s geven wij jou een hypotheekadvies. Heb je alles goed begrepen en ben je het eens met de keuze? Dan gaan wij voor je aan de slag door de hypotheek af te sluiten bij de aanbieder. En zorgen wij ervoor dat het volledige dossier en dat alle papieren op tijd bij de notaris zijn. Zodat jij met een gerust hart kunt tekenen!

Heb je hier al aan gedacht?

De aankoop van een (nieuwe) woning is bij uitstek een geschikt moment om al je verzekeringen na te lopen. Niet alleen bijvoorbeeld je inboedelverzekering of opstalverzekering, maar eigenlijk alle verzekeringen. Zo weet je zeker dat jouw verzekeringspolis up to date is en dat je geen andere verzekeringen over het hoofd hebt gezien. Daarom controleren wij gratis jouw verzekeringen en geven we je advies als we denken dat het beter kan voor jou.

Laten we het nog een keer opsommen voor de duidelijkheid

 Welke hypotheekvormen zijn er? Welke hypotheekvormen zijn er?

Je hebt hypotheken in verschillende soorten en maten. En iedere hypotheek heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen. Maar bij het kiezen van een hypotheek, maak je een keuze voor langere periode. Toekomstplannen hebben hier dus ook invloed op, zoals een verbouwing of gezinsuitbreiding. Het is daarom belangrijk om een overwogen hypotheekkeuze te maken.

Lees meer
 Hoe hoog is de hypotheekrente? Hoe hoog is de hypotheekrente?

Waarschijnlijk weet je al wel dat de hoogte van de hypotheekrente kan variëren. Het is daarom ook niet handig om hier een percentage te noemen, als volgende week de rente weer wijzigt. En de week erop de rente wederom wijzigt. Het is wel handig voor jou om te weten waarom de hypotheekrente hoogte kan wijzigen en welke zaken van invloed zijn hierop.

Lees meer
 Hoeveel kan ik maximaal lenen? Hoeveel kan ik maximaal lenen?

De meest gestelde vraag in hypotheekland is “hoeveel kan ik maximaal lenen aan hypotheek?’. Je kan tegenwoordig op internet eenvoudig een berekening laten uitvoeren, zodat je binnen enkele minuten het antwoord hebt op je vraag. Het maximaal te lenen bedrag wordt berekend aan de hand van een aantal componenten, de leennormen voor jouw hypotheek.

Lees meer
Het team netjes
Stormfinance Leusden
Stormfinance Leusden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Zeewolde
Stormfinance Zeewolde

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Stormfinance Leeuwarden
Stormfinance Leeuwarden

033 - 432 1784
info@stormfinance.nl

Hypotheekadvies
Hypotheekadvies
Hypotheekadvies
Hypotheekadvies
Hypotheekadvies